Celebration Homes > Portfolio > Contemporary Barrier-Free Living

Contemporary Wedgewood

This contemporary home is a barrier-free project backing onto Wedgewood Ravine. Built specifically to take advantage of the ravine view, all living space is shifted towards the rear of the home, which is lined with floor-to-ceiling windows. Natural light floods this open-concept space, and streams in further through the half-dozen skylights and Solatubes throughout!

Modern Look

Contemporary Style

The kitchen and great room is the focal point of this home. Corian countertops and quartz backsplash keep up a clean white look in the kitchen. In the great room, a custom, 8' wide fireplace is centered on the side wall, set flush with the surrounding drywall. Clean, contemporary stylings for a modern home!